Дегустация
Bereche dinner: береш і п’єш
![]() Киев 13
декабря ведущий: Сергій Хегай место проведения: 101 Wine Bar |
Ім'я цього виробника навряд чи відомо широкому загалу, проте його вина наливають у кращих винних ресторанах світу. ⠀ Родина Bereche виготовляє всього лише 70 тисяч пляшок на рік, яких, чесно кажучи, на все населення планети не вистачить, тому їх і отримують далеко не всі. Квота goodwine — 12-18 пляшок кожного виду, але на полицях їх немає. ⠀ Проте вони будуть у 101 wine Bar. ⠀ Вина вечора — все від Bereche & Fils: ⠀ Brut reserve NV Reflet d’Antan NV Campania Remensis Millesime 2017 Les Beaux Regards Millesime 2017 Ambonnay Grand Cru Millesime 2015 ⠀ Меню від Сергія Хегая: амісбуш — чипса з місо-баваруа та чорною ікрою, гребінець, консоме з водоростей та юзу кошо, карабінерос з желе з лайма, з копченою сметаною та пудрою гібіскусу, лакедра з бульйоном, курча з насінням коноплі та пастернаком, цукерка. ⠀ Що ще додати? Коли Bereche є, береш і п’єш, бо наступного разу може й не бути. ⠀ 13 грудня, 19:00 101 wine Bar 4200 UAH |
4 200 грн |