Дегустация

Високі кухня, пиво та пивний експерт

Киев

27

февраля
2022 воскресенье
16:00

ведущий: Олександр Кириленко

место проведения: 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

Не тільки вино знаходить спільну мову з високою кухнею — пиво теж відрізняється гарними комунікативними навичками у цьому питанні. Влітку минулого року ми вже проводили вечерю, де у пейрінгу замість вина було пиво. Все склалося пречудово, тож ми вирішили повторити цей експірієнс.

Пивний експерт Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая збентежать ваші смакові рецептори. У планах на вечір:

устриці + Oude Geuze 3 Fonteinen — солоно-кислі краплі моря та легкий свіжий бриз;

гьодзи з креветкою + Vollbier Hell Plank — ця пара поверне вас на землю і нагадає, що ви все ж на пивній дегустації;

Fish Kyiv + Open Rock'n'Roll Baladin — запрошення до Мішленівського ресторану, бо через неабияку гастрономічність пиво Baladin цінують шефи зіркових закладів;

тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks — комбінація, в якій домінують насиченість та багатогранність, тут пиво не поступається червоному сухому;

ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig — темний та гіркий імперський стаут як альтернатива каві.

27 лютого, 16:00-18:00

101 Wine Bar

Вартість: 1490 UAH

1 490 грн

Купить и скачать билет на событие

* Поля, обязательные для заполнения

Количество мест:
Стоимость:

1490грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!