Дегустация
Високі кухня, пиво та пивний експерт
![]() Киев 27
февраля ведущий: Олександр Кириленко место проведения: 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9) |
Не тільки вино знаходить спільну мову з високою кухнею — пиво теж відрізняється гарними комунікативними навичками у цьому питанні. Влітку минулого року ми вже проводили вечерю, де у пейрінгу замість вина було пиво. Все склалося пречудово, тож ми вирішили повторити цей експірієнс. ⠀ Пивний експерт Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая збентежать ваші смакові рецептори. У планах на вечір: ⠀ устриці + Oude Geuze 3 Fonteinen — солоно-кислі краплі моря та легкий свіжий бриз; ⠀ гьодзи з креветкою + Vollbier Hell Plank — ця пара поверне вас на землю і нагадає, що ви все ж на пивній дегустації; ⠀ Fish Kyiv + Open Rock'n'Roll Baladin — запрошення до Мішленівського ресторану, бо через неабияку гастрономічність пиво Baladin цінують шефи зіркових закладів; ⠀ тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks — комбінація, в якій домінують насиченість та багатогранність, тут пиво не поступається червоному сухому; ⠀ ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig — темний та гіркий імперський стаут як альтернатива каві. ⠀ 27 лютого, 16:00-18:00 101 Wine Bar Вартість: 1490 UAH |
1 490 грн |