Винные дегустации и мастер-классы в Good Wine
Каждый день мы узнаем что-то новое о том, что любим – о качественных напитках и вкусной здоровой еде. Мы учимся вместе с вами и развиваем себя. Только так можно расти и двигаться вперед. Наши дегустации – это ответы на вопросы и удовольствие от полученных знаний о вине, крепких напитках, пиве. Дегустации проводятся в Tasting room (2-й этаж ресторана Lucky) при участии сомелье Good Wine, преподавателей Wine School и виноделов, приезжающих к нам со всех уголков мира.
Наши гастрономические мастер-классы – это кулинарная энциклопедия, которую мы изучаем вместе с лучшими шеф-поварами, которые нередко присоединяются к нашему бренд-шефу. Мастер-классы проходят в дегустационном зале открытой кухни Good Wine.
Сегодня23сентября
- 2
марта
среда
2022Дегустация
Киев
Он-лайн курс о вине от Wine School - Junior
Wine School
Расскажем как выбрать соответствующее событию вино.Научим понимать свои желания и общаться с сомелье в магазине на профессиональном языке.Откроем для вас новые вкусы и ароматы.⠀Курс проходит в Zoom:11 лекций и дегустаций,37 вин, мини-экземпляры которые вы получите Новой Почтой,Учебные материалы в виде презентаций, запись он-лайн лекцийКанонические бокалы для дегустации в комплекте,Отдельный чат в Telegram с преподавателями школы (не стесняйтесь задавать вопросы).⠀Преподаватели курса: Владимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеев, Виктория Ковальчук, Анастасия Ламбуцкая, Александр Шеханин. Большинство из них вы регулярно встречаете в goodwine.⠀Стоимость: 10900 UAH.Начинаем 2 марта.⠀Наши контакты +38 095 276 11 41wineschool@goodwine.uaподробнее10900 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 28
февраля
понедельник
2022Дегустация
Киев
Шефська вечеря у 101
101 Wine Bar
УВАГА! ДАТУ ЗМІНЕНО! Ми не будемо казати, що скучили, хоч це і правда, ми просто скажемо, що голова вже не болить, а значить можна планувати великі справи. Перша за планом — Шефська вечеря Сергія Хегая.⠀У планах новий гастро-експірієнс від шефа 101 Wine Bar, а також добірка вин від Зоріка.⠀МЕНЮамісбуш: нем з креветками та соусом із солодкого перцю;тунець, сибас та лосось з соусом із рибного гарума з томатною водою;тако з рибою-меч;качина ніжка конфі з помело та картопляним мусом;ромова баба.⠀ВИНА ВЕЧОРАChampagne l’Atavique Mouzon-LerouxChablis Patte LoupMontlouis Jacky BlotReserva Especial 2010 Tinto Pesquera Ribeira del DueroPassito di Notto Planeta⠀Вартість: 3 700 UAH28 лютого, 19:00Де: 101 Wine Barподробнее3700 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 27
февраля
воскресенье
2022Дегустация
Киев
Високі кухня, пиво та пивний експерт
Олександр Кириленко
Не тільки вино знаходить спільну мову з високою кухнею — пиво теж відрізняється гарними комунікативними навичками у цьому питанні. Влітку минулого року ми вже проводили вечерю, де у пейрінгу замість вина було пиво. Все склалося пречудово, тож ми вирішили повторити цей експірієнс.⠀Пивний експерт Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая збентежать ваші смакові рецептори. У планах на вечір:⠀устриці + Oude Geuze 3 Fonteinen — солоно-кислі краплі моря та легкий свіжий бриз;⠀гьодзи з креветкою + Vollbier Hell Plank — ця пара поверне вас на землю і нагадає, що ви все ж на пивній дегустації;⠀Fish Kyiv + Open Rock'n'Roll Baladin — запрошення до Мішленівського ресторану, бо через неабияку гастрономічність пиво Baladin цінують шефи зіркових закладів;⠀тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks — комбінація, в якій домінують насиченість та багатогранність, тут пиво не поступається червоному сухому;⠀ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig — темний та гіркий імперський стаут як альтернатива каві.⠀27 лютого, 16:00-18:00101 Wine Bar Вартість: 1490 UAHподробнее1490 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 24
февраля
четверг
2022Дегустация
Киев
Майже весна: Дегустація рожевих вин
Межмедінова Аліє
Весна вже майже тут. Чи може без майже? Якщо весна у вашому серці не орієнтується на календар, ця дегустація для вас. Ми підготували добірку з п’яти рожевих вин — всі різні за смаком, ароматом та стилем. Серед зірок вечора є і новинка з Іспанії, і неперевершена елегантність, притаманна винам Антінорі, і дуже нетипове розе з Бургундії, і екзотичний Ліван, і рідкісний витриманий Прованс. Буде цікаво.⠀Дегустаційні зразки:Rose, Txomin Etxaniz, ІспаніяScalabrone Bolgheri Rose 2020, Marchesi Antinori, ІталіяMarsannay Rose, Louis Jadot, ФранціяMusar Jeune Rose, Chateau Musar, ЛіванRose Cuvee Prestige Caroline 2019, Clos Cibonne, Франція⠀Де і коли: 24 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Межмедінова АлієВартість: 650 UAH.подробнее650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 19
февраля
суббота
2022Дегустация
Киев
Whisky Dram / 19.02
Whisky Dram
Whisky Dram повертається.⠀19 лютого знову зустрічаємося з друзями найвідоміших дистилерій світу: BenRiach, Dalmore, Loch Lomond, Glendronach, Jura, Arran, Smokehead, Tamdhu, Glen Scotia, Nikka, Kavalan, Amrut, Ardbeg, Glenmorangie, Bruichladdich, Talisker, Bulleit, Macallan, Highland Park, Pogues, Douglas Laigh, Glen Grant, Wild Turkey, Glenfiddich, Balvenie, Auchentoshan, Glen Moray, Glenlivet, Whisky Corner, Ben Riach, Jack Daniels, Woodford Reserve, Artist та іншими.⠀Струшуємо пил з рідкісних пляшок, які збирали протягом 2-х років карантинів та відкриваємо нові релізи від великих брендів та незалежних ботлерів. Дегустуємо драмами більше 300 позицій!⠀Презентуємо розливи, зроблені для нас - Ben Nevis 1998 Cask Strength, Tamdhu Single Cask 2006, Glenfarclas 15yo Cask Strength.⠀Не обійдеться без віскі яких не знайдете "днем з вогнем": закриті дистилерії Imperial, Inverleven, Rosebank та колекції віскі у винних бочках від Springbank, за яким ганяється весь світ.⠀Найближчим часом більше подробиць.⠀У вартість квитка, як і раніше, входити бокал Spiegelau Single Malt і знижка 10% на будь-який віскі в pop-up магазині goodwine.⠀Нарешті зустрінемося, ми дуже скучили. Квитки: https://concert.ua/uk/event/whisky-dram-2022*⠀1. Вхід на територію фестивалю можливий за наявності зеленого сертифікату, який підтверджує проходження повного курсу вакцинації, або за наявності негативного тесту на короновірус, зроблений не менш ніж за 24 години до події. Також на территорії фестивалю буде можливість здійснити експрес-тестування. Вартість тесту не входить у квиток та оплачується гостем самостійно.⠀2. При вході в дегустаційний зал буде проводитися температурний скринінг. Щоб потрапити на территорію дегустацій температура вашого тіла повинна бути до 37,2 градусів за цельсієм.⠀3. Під час фестивалю просимо дотримуватися дистанції, обробляти руки антисептиком. Рекомендуємо використовувати маски окрім випадків безпосередньої дегустації або прийому їжі.⠀4. Для вашої безпеки розрахунки на фестивалі проводяться виключно у безготівковій формі.подробнее450 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 17
февраля
четверг
2022Дегустация
Киев
Дегустація вин мерло
Галина Нетребко
Мерло – один з найнеоднозначніших сортів винограду: дехто вважає його лише другою скрипкою в Бордобленді, а комусь здається, що з нього краще робити сортові вина (той самий Petrus — це майже 100% мерло). Неоднозначна й історія розвитку мерло у Франції: колись він був під забороною для висаджування, а сьогодні за обсягами посідає перше місце у цій країні та друге у всьому світі.⠀Вина мерло можна знайти майже у будь-якому куточку світу, і в кожному випадку воно відображає унікальність та неповторність теруару. Знайомимося з сортом на наступній дегустації.⠀Дегустаційні зразки:In Violas Cortona 2016, Poliziano, ІталіяMerlot Barrel Selection, Salentein, АргентинаMerlot Gamla, Golan Heights Winery, ІзраїльMerlot, Elderton, АвстраліяChateau Gree Laroque 2010, Франція⠀Де і коли: 17 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Галина Нетребко.Вартість: 650 UAH.подробнее650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 15
февраля
вторник
2022Дегустация
Киев
Вертикальна дегустація вин Urbina
Галина Нетребко
Виноробня Bodegas Benito Urbina знаходиться у регіоні Альта Ріоха та займається виноробством з 1870 року. Сьогодні справами керує представник четвертого покоління родини – Педро Урбіна. Вина у нього топові, у чому вже переконалися гості нашої попередньої дегустації Urbina.⠀Цього разу ми скуштуємо 7 зразків Ріохи, найстаріший з яких — вінтажу 1994 року (!!!), всі вина витримані від 12 до 24 місяців у дубовій діжці, плюс витримка у пляшці. Та менше слів, давайте до справ, тобто до дегустації.⠀Дегустаційні зразки:Crianza, UrbinaSeleccion 2000, UrbinaReserva Especial 2006Reserva Especial 2005Reserva Especial 1998Gran Reserva 2004Gran Reserva 1994⠀Де і коли: 15 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Галина Нетребко. Вартість: 1000 UAH.подробнее1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 10
февраля
четверг
2022Дегустация
Киев
Дегустація вин Молізе
Межмедінова Аліє
Молізе — наймолодший та один з найменших за обсягами виробництва виноробний регіон Італії. Від’єднавшись від сусіднього, більш відомого Абруццо, малюк Молізе почав свою історію, в якій знайшовся власний автохтон (сорт Тінтіліа) та хороші перспективи до розвитку.⠀10 лютого ми познайомимо вас з особливостями регіону Молізе, а також разом продегустуємо вина Фалангіна, Санджовезе, Альяніко, Тінтіліа та Монтепульчано від Di Majo Norante, флагманського виробника регіону.⠀Дегустаційні зразки:Falanghina IGT, Di Majo NoranteSangiovese, Di Majo NoranteTintilia Riserva, Di Majo NoranteContado Riserva, Di Majo NoranteDon Luigi 2016, Di Majo Norante⠀Де і коли: 10 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Межмедінова АлієВартість: 650 UAH.подробнее650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 3
февраля
четверг
2022Дегустация
Киев
Дегустація вин Каберне Фран
Галина Нетребко
Каберне Фран – батько сорту Каберне Совіньйон, який сьогодні знаходиться в тіні "сина". Так бува. Цей сорт чудово грає у Бордобленді, проте мало хто знає, наскільки класний він соло. Ми хочемо це виправити, продегустувавши 5 Каберне Фран з Франції та Аргентини.⠀Який на смак Каберне Фран з Луари? Чим він відрізняється від Каберне Франа зі старих ліз? А як щодо Каберне Франа з Бордо? З Грава чи Антр-де-Мер? І як він потрапив до країн Нового Світу? Відповіді на всі питання 03 лютого.⠀Дегустаційні зразкиChinon 2017, Domaine du ColombierChateau Penin Cabernet FrancCuvee Vieilles Vignes Chinon 2015, Domaine du ColombierCatena Appellation San Carlos Cabernet Franc, Catena ZapataCuvee Ortolan 2018, Anthologie de Marjosse⠀Де і коли: 03 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Галина Нетребко.Вартість: 650 UAH. Квитки за посиланням у профілі.подробнее650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 1
февраля
вторник
2022Дегустация
Киев
Вертикальна дегустація Шампанських вин від Pierre Gimonnet
Бердар Аліє
Pierre Gimonnet & Fils — винне господарство із 300-річною історією. Виноробня знаходиться у регіоні Кот де Блан та виправдовує репутацію одного з топових виробників шампанських вин Блан де Блан. Критики називають ці вина стриманою розкішшю. Запрошуємо і вас доторкнутися до історії та скуштувати п'ять кращих мілезимів останніх років: 2016, 2015, 2014, 2010 та 2008.⠀Дегустаційні зразки:Cuvee Gastronome Brut Premier Cru 2016Brut Nature Oenophile 2015Extra-Brut Special Club 2014Brut Nature Oenophile 2010Brut Nature Oenophile 2008⠀Де і коли: 01 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Вартість: 1000 UAH. Квитки за посиланням у профілі.подробнее1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 27
января
четверг
2022Дегустация
Киев
Дегустація вин Biologist з виробником
Ігор Петренко
Biologist — сучасна українська крафтова виноробня з експериментальними виноградниками, на яких культивують Ркацителі, Каберне Піно Нуар, Рислінг та Мюллер Тургау. Вина витримують як в бочках з українського дуба, так і у французьких бочках, також тут експериментують з витримкою у квеврі.⠀27 січня ми проведемо дегустацію вин Biologist з виноробом Ігорем Петренком, який розповість про особливості виноробства під Києвом та про експериментальний підхід до роботи із землею.⠀Дегустаційні зразки:Biologist Ігристе Пет Нат white blend;Biologist Шардоне crisp wine;Biologist Шардоне/Ркацителі skin contact;Biologist Трамінер Оранж;Biologist Одеський Чорний;Biologist Червоне "Інтрига".⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 27 січня, 19:00, goodwine ЦУМподробнее650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 20
января
четверг
2022Дегустация
Ігриста Італія
Межмедінова Аліє
Знаєте, яке питання найчастіше чують сомельє goodwine ЦУМ? "А коли ми повторимо ігристі"? Наступна дегустація — відповідь на нього. 20 січня дегустуємо лише італійські ігристі, але не треба думати, що на вас чекає лише просеко. Італія вражає розмаїття ігристих: тут і вина «без назви», тобто без захищеної географічної назви), і ті ж просеко, і франчакорта, і ламбруско, які, повірте, дивують складністю та смаком. Відкриваймо нове разом.⠀Дегустаційні зразки:Johanniter, SoligoCol Credas Extra Brut, Adriano AdamiGraziano Merotto Cuvee Del Fondatore Millesimato Prosecco Superiore Brut, MerottoCuvee Prestige, Ca' del BoscoLambrusco del Fondatore, Cleto Chiarli⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 20 січня, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Межмедінова Алієподробнее650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 25
декабря
суббота
2021Дегустация
Киев
Різдвяний хвойний вінок: vol 2
flowers goodwine
Повторюємо МК, на який ви так сильно чекали!⠀ Зробимо новорічний віночок разом вже цієї суботи об 11.00.подробнее1500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 18
декабря
суббота
2021Дегустация
Киев
Рулетка, покер, два вина
Межмедінова Аліє, Нетребко Галина, Бердар В’ячеслав
Традиційні зимові ігри з вином та фішками, з рулеткою, покером та подарунками. 18 грудня о 16:00 у goodwine ЦУМ ми відкриємо три локації з іграми. Ваш квиток дорівнює можливості зіграти в одну з них (покер, рулетка, квест), для цього просто обміняйте його на фішку. Щоб взяти участь в усіх іграх, квитків необхідно взяти три. З детальними правилами кожної гри вас познайомлять сомельє.⠀Де і коли: 18 грудня, 16.00-19.00, goodwine ЦУМСпікери: Межмедінова Аліє, Нетребко Галина, Бердар В’ячеславВартість: 200 UAH *Вхід можливий за наявності жовтого або зеленого сертифікатів про вакцинацію, негативного ПЛР/експрес-тексту на антиген чи підтвердження про одужання.подробнее200 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 18
декабря
суббота
2021Дегустация
Різдвяна ялинка
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.подробнее2000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 16
декабря
четверг
2021Дегустация
Дегустація шампанських
Межмедінова Аліє
Завершуємо сезон дегустація красиво — відкорковуємо одразу 5 шампанських. Говорити про шампанське можна довго, адже воно має багату історію, складну класифікацію, міжнародне визнання… Та не говорити треба, а куштувати. 16 грудня ми скуштуємо 5 зразків від різних виробників, білі та рожеве, не вінтажні та міллезім, вина різного сортового складу, блан де блан та блан де нуар, усі з різних куточків Шампані. Коротко кажучи, розкриємо все розмаїття цих вин.⠀Дегустаційні зразкиPremiere Cuvee, Bruno Paillard, екстрабрют білеL'Atavique, Mouzon-Leroux, брют білеBrut Reserve, De Sousa, брют білеLes Vignes de Vrigny Premier Cru Brut, Egly-Ouriet, брют білеBrut Rose Millesime 2014, Deutz, брют рожеве⠀Де і коли: goodwine ЦУМ, 16 грудня, 19:00Вартість: 1000 UAHСпікер: Межмедінова Алієподробнее1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 13
декабря
понедельник
2021Дегустация
Киев
Bereche dinner: береш і п’єш
Сергій Хегай
Ім'я цього виробника навряд чи відомо широкому загалу, проте його вина наливають у кращих винних ресторанах світу.⠀Родина Bereche виготовляє всього лише 70 тисяч пляшок на рік, яких, чесно кажучи, на все населення планети не вистачить, тому їх і отримують далеко не всі. Квота goodwine — 12-18 пляшок кожного виду, але на полицях їх немає.⠀Проте вони будуть у 101 wine Bar.⠀Вина вечора — все від Bereche & Fils:⠀Brut reserve NVReflet d’Antan NVCampania Remensis Millesime 2017Les Beaux Regards Millesime 2017Ambonnay Grand Cru Millesime 2015⠀Меню від Сергія Хегая:амісбуш — чипса з місо-баваруа та чорною ікрою,гребінець, консоме з водоростей та юзу кошо,карабінерос з желе з лайма, з копченою сметаною та пудрою гібіскусу,лакедра з бульйоном,курча з насінням коноплі та пастернаком,цукерка.⠀Що ще додати? Коли Bereche є, береш і п’єш, бо наступного разу може й не бути.⠀13 грудня, 19:00101 wine Bar 4200 UAHподробнее4200 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 11
декабря
суббота
2021Дегустация
Різдвяна композиція: дорослі
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.подробнее1500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 11
декабря
суббота
2021Дегустация
Киев
Різдвяна композиція: діти
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.подробнее1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 9
декабря
четверг
2021Дегустация
Киев
Дегустація Vintage 2006
Нетребко Галина
Вже традиційна дегустація вінтажних вин — 09 грудня дегустуємо вина врожаю 2006 року. Якщо не заглиблюватись у філософію, для вина це вже досить солідний вік. В них вже відчутні третинні ноти в ароматі та смаку, вони вже змінюються у кольорі, і кожне з них розвивається за власним сценарієм. Перевіримо ці тези на зразках з Бордо, Ріохи, Греції та Аргентини.⠀Дегустаційні зразки:⠀Domaine Virginie Thunevin 2006, ФранціяCuvee Compostelle 2006, ФранціяReserva Especial 2006, Urbina, ІспаніяMicroclima 2006, Ktima Papaioannou, ГреціяTonel Unico Malbec 2006, Weinert, Аргентина⠀Де і коли: goodwine ЦУМ, 09 грудня, 19:00Вартість: 800 UAHСпікер: Нетребко ГалинаКвитки за посиланням у профілі.⠀ *Вхід можливий за наявності сертифікату про повну вакцинацію, негативного ПЛР/експрес-тексту на антиген чи підтвердження про одужання.подробнее800 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 5
декабря
воскресенье
2021Дегустация
Киев
Японське пиво + кухня 101
Олександр Кириленко
Hitachino — найбільш титулована крафтова пивоварня з Японії. Ми продегустували пиво Hitachino в поєднанні зі стравами з меню 101, результат нас вразив. Вразить і вас.⠀Пивний сомельє Олександр Кириленко познайомить вас з традиціями японського пивоваріння, а Сергій Хегай приготує ідеальні фудпари до 5 видів пива:⠀сирна тарілка + легкий пшеничний ель Hitachino Nest White Ale;щоки тунця + японський лагер Hitachino Nest Summer Mosaic Lager;восьминіг + карамельний ель, зварений з додавання чорного рису, Hitachino Nest Beer Red Rice Ale;філе міньйон + насичене гірке пиво Hitachino Nest Amber Ale;чизкейк + гіркий стаут зі смаком чорного шоколаду та холодної кави Hitachino Nest Beer Espresso Stout.⠀Вартість: 1490 UAH.05 грудня, 16:00подробнее1490 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 4
декабря
суббота
2021Дегустация
Киев
Різдвяний хвойний вінок
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.подробнее1500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 2
декабря
четверг
2021Дегустация
Киев
Дегустація Vintage 2011
Межмедінова Аліє
Запрошуємо на вже традиційну дегустацію вінтажних вин. Цього разу ми відкриємо кілька пляшок зіркових "десятирічок": почнемо з мілезимної Шампані, скуштуємо складний Нерелло Маскалезе з Етни, порівняємо два зразки з Бордо та завершимо вечір солодким Сотерном.⠀Дегустаційні зразки:Cuvee Les Meslaines 2011, LamiableEruzione 1614 Nerello Mascalese 2011, PlanetaChateau Lamothe Bergeron 2011Chateau Cambon la Pelouse 2011Chateau Calvimont Blanc Sweet⠀Де і коли: goodwine ЦУМ, 02 грудня, 19:00Вартість: 800 UAHСпікер: Межмедінова Аліє⠀ *Вхід можливий за наявності сертифікату про повну вакцинацію, негативного ПЛР/експрес-тексту на антиген чи підтвердження про одужання.подробнее800 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов