Дегустації та майстер-класи у Good Wine
Сьогодні25Вересень
- 2
Березень
Середа
2022Дегустація
Киев
Он-лайн курс о вине от Wine School - Junior
Wine School
Розповімо як обрати найдоречніше вино до будь-якої події.Навчимо розуміти свої побажання та спілкуватись з сомельє у магазині на професійному рівні.Відкриємо для вас нові смаки та аромати.⠀Курс проходить в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали у вигляді презентацій та запису живих лекцій,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 2 березня.⠀Наші контакти +38 095 276 11 41 wineschool@goodwine.uaдетальніше10900 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 28
Лютий
Понеділок
2022Дегустація
Киев
Шефська вечеря у 101
101 Wine Bar
УВАГА! ДАТУ ЗМІНЕНО! Ми не будемо казати, що скучили, хоч це і правда, ми просто скажемо, що голова вже не болить, а значить можна планувати великі справи. Перша за планом — Шефська вечеря Сергія Хегая.⠀У планах новий гастро-експірієнс від шефа 101 Wine Bar, а також добірка вин від Зоріка.⠀МЕНЮамісбуш: нем з креветками та соусом із солодкого перцю;тунець, сибас та лосось з соусом із рибного гарума з томатною водою;тако з рибою-меч;качина ніжка конфі з помело та картопляним мусом;ромова баба.⠀ВИНА ВЕЧОРАChampagne l’Atavique Mouzon-LerouxChablis Patte LoupMontlouis Jacky BlotReserva Especial 2010 Tinto Pesquera Ribeira del DueroPassito di Notto Planeta⠀Вартість: 3 700 UAH28 лютого, 19:00Де: 101 Wine Barдетальніше3700 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 27
Лютий
Неділя
2022Дегустація
Киев
Високі кухня, пиво та пивний експерт
Олександр Кириленко
Не тільки вино знаходить спільну мову з високою кухнею — пиво теж відрізняється гарними комунікативними навичками у цьому питанні. Влітку минулого року ми вже проводили вечерю, де у пейрінгу замість вина було пиво. Все склалося пречудово, тож ми вирішили повторити цей експірієнс.⠀Пивний експерт Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая збентежать ваші смакові рецептори. У планах на вечір:⠀устриці + Oude Geuze 3 Fonteinen — солоно-кислі краплі моря та легкий свіжий бриз;⠀гьодзи з креветкою + Vollbier Hell Plank — ця пара поверне вас на землю і нагадає, що ви все ж на пивній дегустації;⠀Fish Kyiv + Open Rock'n'Roll Baladin — запрошення до Мішленівського ресторану, бо через неабияку гастрономічність пиво Baladin цінують шефи зіркових закладів;⠀тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks — комбінація, в якій домінують насиченість та багатогранність, тут пиво не поступається червоному сухому;⠀ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig — темний та гіркий імперський стаут як альтернатива каві.⠀27 лютого, 16:00-18:00101 Wine Bar Вартість: 1490 UAHдетальніше1490 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 24
Лютий
Четвер
2022Дегустація
Киев
Майже весна: Дегустація рожевих вин
Межмедінова Аліє
Весна вже майже тут. Чи може без майже? Якщо весна у вашому серці не орієнтується на календар, ця дегустація для вас. Ми підготували добірку з п’яти рожевих вин — всі різні за смаком, ароматом та стилем. Серед зірок вечора є і новинка з Іспанії, і неперевершена елегантність, притаманна винам Антінорі, і дуже нетипове розе з Бургундії, і екзотичний Ліван, і рідкісний витриманий Прованс. Буде цікаво.⠀Дегустаційні зразки:Rose, Txomin Etxaniz, ІспаніяScalabrone Bolgheri Rose 2020, Marchesi Antinori, ІталіяMarsannay Rose, Louis Jadot, ФранціяMusar Jeune Rose, Chateau Musar, ЛіванRose Cuvee Prestige Caroline 2019, Clos Cibonne, Франція⠀Де і коли: 24 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Межмедінова АлієВартість: 650 UAH.детальніше650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 19
Лютий
Субота
2022Дегустація
Киев
Whisky Dram / 19.02
Whisky Dram
Whisky Dram повертається.⠀19 лютого знову зустрічаємося з друзями найвідоміших дистилерій світу: BenRiach, Dalmore, Loch Lomond, Glendronach, Jura, Arran, Smokehead, Tamdhu, Glen Scotia, Nikka, Kavalan, Amrut, Ardbeg, Glenmorangie, Bruichladdich, Talisker, Bulleit, Macallan, Highland Park, Pogues, Douglas Laigh, Glen Grant, Wild Turkey, Glenfiddich, Balvenie, Auchentoshan, Glen Moray, Glenlivet, Whisky Corner, Ben Riach, Jack Daniels, Woodford Reserve, Artist та іншими.⠀Струшуємо пил з рідкісних пляшок, які збирали протягом 2-х років карантинів та відкриваємо нові релізи від великих брендів та незалежних ботлерів. Дегустуємо драмами більше 300 позицій!⠀Презентуємо розливи, зроблені для нас - Ben Nevis 1998 Cask Strength, Tamdhu Single Cask 2006, Glenfarclas 15yo Cask Strength.⠀Не обійдеться без віскі яких не знайдете "днем з вогнем": закриті дистилерії Imperial, Inverleven, Rosebank та колекції віскі у винних бочках від Springbank, за яким ганяється весь світ.⠀Найближчим часом більше подробиць.⠀У вартість квитка, як і раніше, входити бокал Spiegelau Single Malt і знижка 10% на будь-який віскі в pop-up магазині goodwine.⠀Нарешті зустрінемося, ми дуже скучили. Квитки: https://concert.ua/uk/event/whisky-dram-2022*⠀1. Вхід на територію фестивалю можливий за наявності зеленого сертифікату, який підтверджує проходження повного курсу вакцинації, або за наявності негативного тесту на короновірус, зроблений не менш ніж за 24 години до події. Також на территорії фестивалю буде можливість здійснити експрес-тестування. Вартість тесту не входить у квиток та оплачується гостем самостійно.⠀2. При вході в дегустаційний зал буде проводитися температурний скринінг. Щоб потрапити на территорію дегустацій температура вашого тіла повинна бути до 37,2 градусів за цельсієм.⠀3. Під час фестивалю просимо дотримуватися дистанції, обробляти руки антисептиком. Рекомендуємо використовувати маски окрім випадків безпосередньої дегустації або прийому їжі.⠀4. Для вашої безпеки розрахунки на фестивалі проводяться виключно у безготівковій формі.детальніше450 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 17
Лютий
Четвер
2022Дегустація
Киев
Дегустація вин мерло
Галина Нетребко
Мерло – один з найнеоднозначніших сортів винограду: дехто вважає його лише другою скрипкою в Бордобленді, а комусь здається, що з нього краще робити сортові вина (той самий Petrus — це майже 100% мерло). Неоднозначна й історія розвитку мерло у Франції: колись він був під забороною для висаджування, а сьогодні за обсягами посідає перше місце у цій країні та друге у всьому світі.⠀Вина мерло можна знайти майже у будь-якому куточку світу, і в кожному випадку воно відображає унікальність та неповторність теруару. Знайомимося з сортом на наступній дегустації.⠀Дегустаційні зразки:In Violas Cortona 2016, Poliziano, ІталіяMerlot Barrel Selection, Salentein, АргентинаMerlot Gamla, Golan Heights Winery, ІзраїльMerlot, Elderton, АвстраліяChateau Gree Laroque 2010, Франція⠀Де і коли: 17 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Галина Нетребко.Вартість: 650 UAH.детальніше650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 15
Лютий
Вівторок
2022Дегустація
Киев
Вертикальна дегустація вин Urbina
Галина Нетребко
Виноробня Bodegas Benito Urbina знаходиться у регіоні Альта Ріоха та займається виноробством з 1870 року. Сьогодні справами керує представник четвертого покоління родини – Педро Урбіна. Вина у нього топові, у чому вже переконалися гості нашої попередньої дегустації Urbina.⠀Цього разу ми скуштуємо 7 зразків Ріохи, найстаріший з яких — вінтажу 1994 року (!!!), всі вина витримані від 12 до 24 місяців у дубовій діжці, плюс витримка у пляшці. Та менше слів, давайте до справ, тобто до дегустації.⠀Дегустаційні зразки:Crianza, UrbinaSeleccion 2000, UrbinaReserva Especial 2006Reserva Especial 2005Reserva Especial 1998Gran Reserva 2004Gran Reserva 1994⠀Де і коли: 15 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Галина Нетребко. Вартість: 1000 UAH.детальніше1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 10
Лютий
Четвер
2022Дегустація
Киев
Дегустація вин Молізе
Межмедінова Аліє
Молізе — наймолодший та один з найменших за обсягами виробництва виноробний регіон Італії. Від’єднавшись від сусіднього, більш відомого Абруццо, малюк Молізе почав свою історію, в якій знайшовся власний автохтон (сорт Тінтіліа) та хороші перспективи до розвитку.⠀10 лютого ми познайомимо вас з особливостями регіону Молізе, а також разом продегустуємо вина Фалангіна, Санджовезе, Альяніко, Тінтіліа та Монтепульчано від Di Majo Norante, флагманського виробника регіону.⠀Дегустаційні зразки:Falanghina IGT, Di Majo NoranteSangiovese, Di Majo NoranteTintilia Riserva, Di Majo NoranteContado Riserva, Di Majo NoranteDon Luigi 2016, Di Majo Norante⠀Де і коли: 10 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Спікер: Межмедінова АлієВартість: 650 UAH.детальніше650 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 1
Лютий
Вівторок
2022Дегустація
Киев
Вертикальна дегустація Шампанських вин від Pierre Gimonnet
Бердар Аліє
Тези Pierre Gimonnet & Fils — винне господарство із 300-річною історією. Виноробня знаходиться у регіоні Кот де Блан та виправдовує репутацію одного з топових виробників шампанських вин Блан де Блан. Критики називають ці вина стриманою розкішшю. Запрошуємо і вас доторкнутися до історії та скуштувати п'ять кращих мілезимів останніх років: 2016, 2015, 2014, 2010 та 2008.⠀Дегустаційні зразки:Cuvee Gastronome Brut Premier Cru 2016Brut Nature Oenophile 2015Extra-Brut Special Club 2014Brut Nature Oenophile 2010Brut Nature Oenophile 2008⠀Де і коли: 01 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ.Вартість: 1000 UAH. Квитки за посиланням у профілі.детальніше1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 25
Грудень
Субота
2021Дегустація
Киев
Різдвяний хвойний вінок: vol 2
flowers goodwine
Повторюємо МК, на який ви так сильно чекали!⠀ Зробимо новорічний віночок разом вже цієї суботи об 11.00.детальніше1500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 18
Грудень
Субота
2021Дегустація
Різдвяна ялинка
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.детальніше2000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 18
Грудень
Субота
2021Дегустація
Киев
Рулетка, покер, два вина
Межмедінова Аліє, Нетребко Галина, Бердар В’ячеслав
Традиційні зимові ігри з вином та фішками, з рулеткою, покером та подарунками. 18 грудня о 16:00 у goodwine ЦУМ ми відкриємо три локації з іграми. Ваш квиток дорівнює можливості зіграти в одну з них (покер, рулетка, квест), для цього просто обміняйте його на фішку. Щоб взяти участь в усіх іграх, квитків необхідно взяти три. З детальними правилами кожної гри вас познайомлять сомельє.⠀Де і коли: 18 грудня, 16.00-19.00, goodwine ЦУМСпікери: Межмедінова Аліє, Нетребко Галина, Бердар В’ячеславВартість: 200 UAH *Вхід можливий за наявності жовтого або зеленого сертифікатів про вакцинацію, негативного ПЛР/експрес-тексту на антиген чи підтвердження про одужання.детальніше200 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 16
Грудень
Четвер
2021Дегустація
Дегустація шампанських
Межмедінова Аліє
Завершуємо сезон дегустація красиво — відкорковуємо одразу 5 шампанських. Говорити про шампанське можна довго, адже воно має багату історію, складну класифікацію, міжнародне визнання… Та не говорити треба, а куштувати. 16 грудня ми скуштуємо 5 зразків від різних виробників, білі та рожеве, не вінтажні та міллезім, вина різного сортового складу, блан де блан та блан де нуар, усі з різних куточків Шампані. Коротко кажучи, розкриємо все розмаїття цих вин.⠀Дегустаційні зразкиPremiere Cuvee, Bruno Paillard, екстрабрют білеL'Atavique, Mouzon-Leroux, брют білеBrut Reserve, De Sousa, брют білеLes Vignes de Vrigny Premier Cru Brut, Egly-Ouriet, брют білеBrut Rose Millesime 2014, Deutz, брют рожеве⠀Де і коли: goodwine ЦУМ, 16 грудня, 19:00Вартість: 1000 UAHСпікер: Межмедінова Алієдетальніше1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 13
Грудень
Понеділок
2021Дегустація
Киев
Bereche dinner: береш і п’єш
Сергій Хегай
Ім'я цього виробника навряд чи відомо широкому загалу, проте його вина наливають у кращих винних ресторанах світу.⠀Родина Bereche виготовляє всього лише 70 тисяч пляшок на рік, яких, чесно кажучи, на все населення планети не вистачить, тому їх і отримують далеко не всі. Квота goodwine — 12-18 пляшок кожного виду, але на полицях їх немає.⠀Проте вони будуть у 101 wine Bar.⠀Вина вечора — все від Bereche & Fils:⠀Brut reserve NVReflet d’Antan NVCampania Remensis Millesime 2017Les Beaux Regards Millesime 2017Ambonnay Grand Cru Millesime 2015⠀Меню від Сергія Хегая:амісбуш — чипса з місо-баваруа та чорною ікрою,гребінець, консоме з водоростей та юзу кошо,карабінерос з желе з лайма, з копченою сметаною та пудрою гібіскусу,лакедра з бульйоном,курча з насінням коноплі та пастернаком,цукерка.⠀Що ще додати? Коли Bereche є, береш і п’єш, бо наступного разу може й не бути.⠀13 грудня, 19:00101 wine Bar 4200 UAHдетальніше4200 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 11
Грудень
Субота
2021Дегустація
Киев
Різдвяна композиція: діти
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.детальніше1000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 11
Грудень
Субота
2021Дегустація
Різдвяна композиція: дорослі
flowers by goodwine
Грудень — той довгоочікуваний місяць, коли все наповнюється казкою. Ви можете прикрасити дім як готовим декором, так і створили його самостійно. Ми запланували три майстеркласи на грудень, під час яких ви навчитеся виготовляти новорічну красу своїми руками:⠀04/12 — різдвяний хвойний вінок,11/12 — різдвяна композиція, для дітей (11:00) та дорослих (13:00),18/12 — ялинка.детальніше1500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 5
Грудень
Неділя
2021Дегустація
Киев
Японське пиво + кухня 101
Олександр Кириленко
Hitachino — найбільш титулована крафтова пивоварня з Японії. Ми продегустували пиво Hitachino в поєднанні зі стравами з меню 101, результат нас вразив. Вразить і вас.⠀Пивний сомельє Олександр Кириленко познайомить вас з традиціями японського пивоваріння, а Сергій Хегай приготує ідеальні фудпари до 5 видів пива:⠀сирна тарілка + легкий пшеничний ель Hitachino Nest White Ale;щоки тунця + японський лагер Hitachino Nest Summer Mosaic Lager;восьминіг + карамельний ель, зварений з додавання чорного рису, Hitachino Nest Beer Red Rice Ale;філе міньйон + насичене гірке пиво Hitachino Nest Amber Ale;чизкейк + гіркий стаут зі смаком чорного шоколаду та холодної кави Hitachino Nest Beer Espresso Stout.⠀Вартість: 1490 UAH.05 грудня, 16:00детальніше1490 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 2
Грудень
Четвер
2021Дегустація
Киев
Дегустація Vintage 2011
Межмедінова Аліє
Запрошуємо на вже традиційну дегустацію вінтажних вин. Цього разу ми відкриємо кілька пляшок зіркових "десятирічок": почнемо з мілезимної Шампані, скуштуємо складний Нерелло Маскалезе з Етни, порівняємо два зразки з Бордо та завершимо вечір солодким Сотерном.⠀Дегустаційні зразки:Cuvee Les Meslaines 2011, LamiableEruzione 1614 Nerello Mascalese 2011, PlanetaChateau Lamothe Bergeron 2011Chateau Cambon la Pelouse 2011Chateau Calvimont Blanc Sweet⠀Де і коли: goodwine ЦУМ, 02 грудня, 19:00Вартість: 800 UAHСпікер: Межмедінова Аліє⠀ *Вхід можливий за наявності сертифікату про повну вакцинацію, негативного ПЛР/експрес-тексту на антиген чи підтвердження про одужання.детальніше800 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 29
Листопад
Понеділок
2021Дегустація
Киев
Chef’s dinner у 101
Сергій Хегай
Chef’s dinner шефа 101 Wine Bar Сергія Хегая. Шість страв, шість ідеальних винних пар. За вина відповідає Зорік Уманський.⠀Плани на вечір:амісбуш — чипса із сирного мусуCremant du Jura Domaine de la Touraize⠀оманливий гребінецьGrappoli del Grillo 2018 Marco de Bartoli (Sicilia)⠀террин з осетра з томатами та йогуртомSavigny Les Beaune 2017 Sarnin-Berrux (Bourgogne)⠀рулет з індички, креветок та хамону, соус ХОPinot Noir Cornish Point 2018 Felton Road (New Zealand)⠀тендерлоін з оленини з коренеплодамиCholtempo Fiorelli NV Stella di Compalto (Toscana)⠀десерт — меренга з лимоном та ягодамиMadeira 1997 H&H⠀ 29 листопада, 19:00, 101 Wine Barдетальніше3800 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 25
Листопад
Четвер
2021Дегустація
Киев
Дегустація наосліп з Володимиром Шаповаловим — інтрига інтриг, віп-еліт-люкс вина і тільки 8 місць.
Володимир Шаповалов
Як це працює:— оберіть будь-яку з наших пляшок вартістю від ХХХХХХ до 7000 UAH, лише одну;— назву чи скрін передайте нам в діректі, купувати її не потрібно;— оплатіть квиток,— приходьте на дегустацію та зводьте з розуму ваші рецептори.⠀8 вин + дещо підготує Зиновій, також ви можете принести з собою будь-яке вино (можна навіть не нейчерал), яким хочете нас всіх заплутати. Основна страва + закуски включено у вартість.⠀5000 UAH25 листопада, 19:00Sabotage Wine Garageдетальніше5000 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 23
Листопад
Вівторок
2021Дегустація
Киев
Чого очікувати від сучасних пивоварів?
goodwine x Пивна Дума
Спільна пивна дегустація у goodwine ЦУМ та Пивній Думі. 23 листопада о 19:30 наш пивний сомельє Олександр Кириленко разом із пивоваром Пивної Думи Сергієм Гойко проведуть спільну дегустацію-обговорення сучасних трендів у пивоварінні у зоні фудхолу ЦУМ.⠀Близько години теорії + 4 пар пива лагер, вайс бок, ІРА, спеціальне пиво + закуски. Формат обговорення — діалог та питання/відповіді. Також на гостей чекає розіграш пивних подарунків.⠀Вартість: 500 UAH.⠀*Вхід можливий за надання підтвердження повної вакцинації, одужання чи негативного ПЛР/експрес-тексту на антиген.детальніше500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 2
Листопад
Вівторок
2021Дегустація
Киев
8 лагерів з восьми країн
Кириленко Олександр
Дегустація, під час якої ми сфокусуємося на "нормальному пиві, а не оцьому всьому". Якщо ви втомилися від різноманіття смаків, не любите цитрусово-тропічні, маракуєво-хвойні або копчено-чорносливові аромати, цей вечір для вас. Вісім варіацій лагера від восьми знакових виробників з восьми різних країн: ми розберемо особливості кожного із підстилів, перекусимо і будемо ще довго згадувати смак "нормального пива, а не оцього всього". Закуски, до речі, будуть відповідні: органічні чипси та солоні снеки.⠀Дегустаційні зразки:BrewDog Lost LagerSvijansky MazPlank Vollbier HellStone Buenaveza Salt & Lime LagerHitachino Nest Summer Mosaic LagerDe Molen Vader & ZoonMikkeller Japanese Rice LagerBeersel Lager⠀Де і коли: 26 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр КириленкоВартість: 500 UAHКвитки за посиланням у профілі.⠀*Якщо ви плануєте бути компанією і хочете сидіти разом, повідомте про це завчасно за номером +380955071645.детальніше500 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов
- 1
Листопад
Понеділок
2021Дегустація
Киев
Супертосканська вечеря
Зорік Уманський
Супертосканська вечеря в 101 — це вечеря з супервинами з Тоскани. Свого часу, не зважаючи на топрівень, вони отримали найнижчий офіційний статус, бо йшли всупереч старим правилам винних бюрократів. Але все змінилося, зараз це визнанні зірки світового рівня.⠀Вина вечора підібрав Зорік Уманський, меню розробив шеф 101 Сергій Хегай:⠀Petrolo Boggina B 2018яйце з цукіні, хлібний диск, ікра та соус голандез із травами⠀Montevertine 2017качина грудка, картопля конфі та соус з бульйону та чорного часнику⠀Syrah 2018 Isole e Olenaтомлене козеня с вареною цибулею, паста і печені томати⠀50\50 2015пиріг з яловичою щокою, гриби та соус демігляс, крем із топінамбура⠀Grattamaco 2012⠀мус із чорного та білого шоколаду з хересом і ягодами⠀01/11, 19:00, 101 Wine Bar Вартість: 3 800 UAHдетальніше3800 грнОшибка соединения с сервером покупки билетов