Дегустація
Сонячний Прованс
![]() Киев 20
Лютий ведучий: Володимир Ярославський місце проведення: Трапезна Good Wine |
Кухня Провансу наповнена ароматами півдня, запахами пряних трав, свіжої риби, достатком овочів і фруктів і соковитих оливок — вона відрізняється, від «класичної» французької кухні своєю відносною простотою та наближеністю до домашньої кулінарії. Але навіть найбільш домашні рецепти Провансу будуть шедевром, якщо за справу береться професіонал. Чому б не влаштувати собі літню вечерю з найулюбленішими прованськими стравами, в компанії Володимира Ярославського, за келихом легкого рожевого вина? Приготуємо: Салат Нісуаз, з абсолютно правильним тунцем Філе Дорадо — найсмачніший рецепт Французький десерт Шарлотт з малиновим сорбетом Кількість учасників: 12 Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50. Придбати квитки можна на касах магазинів |
750 грн |