Дегустація

Сонячний Прованс

Киев

20

Лютий
2015 П'ятниця
19:00

ведучий: Володимир Ярославський

місце проведення: Трапезна Good Wine

Кухня Провансу наповнена ароматами півдня, запахами пряних трав, свіжої риби, достатком овочів і фруктів і соковитих оливок — вона відрізняється, від «класичної» французької кухні своєю відносною простотою та наближеністю до домашньої кулінарії. Але навіть найбільш домашні рецепти Провансу будуть шедевром, якщо за справу береться професіонал. Чому б не влаштувати собі літню вечерю з найулюбленішими прованськими стравами, в компанії Володимира Ярославського, за келихом легкого рожевого вина? Приготуємо:

Салат Нісуаз, з абсолютно правильним тунцем

Філе Дорадо — найсмачніший рецепт

Французький десерт Шарлотт з малиновим сорбетом

Кількість учасників: 12

Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.

Придбати квитки можна на касах магазинів

750 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

750грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!