Дегустація

Стейк і мармурове м’ясо

Киев

10

Лютий
2015 Вівторок
19:00

ведучий: Володимир Ярославський

місце проведення: Трапезна Good Wine

Розповідаємо про те, що таке мармурове м’ясо на прикладі американських стейків CreekstoneFarms.

Розбираємо основні ступені прожарювання та вчимося правильно готувати ribeye, newyork, filetmignon.

Щоб була скоринка, щоб не горіло, щоб м’ясо мало чудовий смак.

Готуємо стейк тар-тар за французьким рецептом.

Та їмо все це у супроводі правильно підібраного вина.

Кількість учасників: 12

Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.

Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine.

750 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

750грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!