Дегустація
Різото від Анжело Сільвестро
![]() Киев 26
Квітень ведучий: Анжело Сільвестро місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9 |
Наш постачальник п’ємонтського різото -PrincipatodiLucedio - приготував нам сюрприз. Власники і засновники компанії, спадкові маркізи Розета Клара Кавалліді Олівола Салвадоріді Вієнсхоффт і її син Паоло приїжджають в Україну в компанії свого шефа — Анжело Сільвестро. Анжело відомий на весь П’ємонт насамперед як шеф ресторану Balin, а також як один з співзасновників асоціації Gran Maestria del Risotto. Як корінний житель міста Верчеллі, який визнаний європейською столицею рису, Анжело вважає своїм обов’язком розвивати гастрономічну традицію регіону. Чим, власне, і займається вже понад 25 років. Будьте впевнені, що від нього ви зможете дізнатися найточніші подробиці приготування різото, і не тільки. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50. Квитків у наявності вже немає. |
500 грн |