Дегустація

Різото від Анжело Сільвестро

Киев

26

Квітень
2015 Неділя
19:00

ведучий: Анжело Сільвестро

місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9

Наш постачальник п’ємонтського різото -PrincipatodiLucedio - приготував нам сюрприз. Власники і засновники компанії, спадкові маркізи Розета Клара Кавалліді Олівола Салвадоріді Вієнсхоффт і її син Паоло приїжджають в Україну в компанії свого шефа — Анжело Сільвестро.

Анжело відомий на весь П’ємонт насамперед як шеф ресторану Balin, а також як один з співзасновників асоціації Gran Maestria del Risotto. Як корінний житель міста Верчеллі, який визнаний європейською столицею рису, Анжело вважає своїм обов’язком розвивати гастрономічну традицію регіону. Чим, власне, і займається вже понад 25 років. Будьте впевнені, що від нього ви зможете дізнатися найточніші подробиці приготування різото, і не тільки.

Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.

Квитків у наявності вже немає.

500 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

500грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!