Дегустація

Американський стейк. Класика, альтернатива, сухе дозрівання

Киев

3

Квітень
2015 П'ятниця
19:00

ведучий: Олег Старун

місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9

Олег Старун, шеф-повар ресторануBeef. М’ясо та виноне потребує особливого представлення. Особливо добре його знають шанувальники правильних американських стейків. Ми запросили Олега провести порівняльний майстер-клас по продуктах кращого, на наш погляд, американського виробника Creekstone Farms. Будемо готувати класичний стейк вологого та сухого дозрівання, а також стейк з альтернативного відрубу. Підберемо до кожного вино. В якості бонусу Олег поділиться своїм рецептом приготування ростбіфу. Ми чекаємо з нетерпінням.

Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.

750 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

750грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!