Дегустація
Американський стейк. Класика, альтернатива, сухе дозрівання
![]() Киев 3
Квітень ведучий: Олег Старун місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9 |
Олег Старун, шеф-повар ресторануBeef. М’ясо та виноне потребує особливого представлення. Особливо добре його знають шанувальники правильних американських стейків. Ми запросили Олега провести порівняльний майстер-клас по продуктах кращого, на наш погляд, американського виробника Creekstone Farms. Будемо готувати класичний стейк вологого та сухого дозрівання, а також стейк з альтернативного відрубу. Підберемо до кожного вино. В якості бонусу Олег поділиться своїм рецептом приготування ростбіфу. Ми чекаємо з нетерпінням. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50. |
750 грн |