Дегустація
Японська кухня от шефа Йошихіро Фудзівара
![]() Киев 15
Квітень ведучий: Йошіхіро Фудзівара місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9 |
Йошіхіро Фудзівара (Yoshihiro Fujiwara)— видатний майстер японської кухні. Народився в кулінарній мецці Японії — Фукуоці, столиці острова Кюсю. З 18 років він перебуває в професійній асоціації кухарів Японії. Працював у ресторанах Бостона, Маямі, Сан-Франциско. У Лос-Анджелесі відкрив власний ресторан, куди до нього ходили не тільки знаменитості, але й інші шеф-кухарі та власники ресторанів. Його переїзд до Чикаго висвітлювався в статті журналу «People» (Celebrity chef) як особлива подія в ресторанному житті міста. Постійними гостями Йоші-сана були Майкл Джексон і Денніс Родман, особистий пілот (борт № 1) президента Буша-старшого. Японське меню для пасажирів 1-го і бізнес-класу найбільшої авіакомпанії в світі United Airlines готувалося на кухні знаменитого шефа. У 2011 маестро Йоші відкрив однойменний ресторан Yoshi Fujiwara в Києві. На майстер-класі в Good Wine Йоші-сан навчить готувати класичні страви японської кухні: стейк із тунця з японським соусом, тар-тар із тунця з чорною ікрою і 2 види ролів із шотландським лососем. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50. |
2 000 грн |