Дегустація
Східна кухня. Долма, манти, самса.
![]() Киев 20
Квітень ведучий: Айказ Бадалян місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9 |
Східний напрям наших майстер-класів ми доручили Айказу Бадаляну, видатному шефу ресторану «Караван», володареві численних нагород на міжнародних конкурсах. До нього в ресторан приходять за правильно приготовленими стравами узбецької, вірменської, арабської, марокканської і ліванської кухні. Цього разу готуємо 3 страви східної кухні: вірменська долма, узбецькі манти та самса. Процес приготування кожної — особливий ритуал, який вимагає знання техніки і традиційно займає багато часу. Зате після майстер-класу ви зможете зібрати свою сім’ю за спільною справою, результатом якої стане любов. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50. |
750 грн |