Дегустація

Східна кухня. Долма, манти, самса.

Киев

20

Квітень
2015 Понеділок
19:00

ведучий: Айказ Бадалян

місце проведення: Трапезна Good Wine на Мечникова, 9

Східний напрям наших майстер-класів ми доручили Айказу Бадаляну, видатному шефу ресторану «Караван», володареві численних нагород на міжнародних конкурсах. До нього в ресторан приходять за правильно приготовленими стравами узбецької, вірменської, арабської, марокканської і ліванської кухні. Цього разу готуємо 3 страви східної кухні: вірменська долма, узбецькі манти та самса. Процес приготування кожної — особливий ритуал, який вимагає знання техніки і традиційно займає багато часу. Зате після майстер-класу ви зможете зібрати свою сім’ю за спільною справою, результатом якої стане любов.

Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.

750 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

750грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!