Дегустація

Вино та їжа

Киев

31

Березень
2015 Вівторок
19:00

ведучий: Олександр Зорін

місце проведення: Tasting Room в Good Wine на Мечникова, 9

Багатьом із вас відомо, що існує 5 основних смаків, що впливають на рецептори нашого язика: гіркий, кислий, солодкий, солоний, гострий і навіть якийсь шостий смак, який японці називають «умамі». Однак чи замислювалися ви, як ці смаки взаємодіють у різних комбінаціях і, до того ж, у поєднанні з вином? Запрошуємо вас відвідати дегустацію «Вино та їжа», яку вже вдруге проведе для вас Олександр Зорін. У теорії і, що більш важливо, на практиці він покаже вам наскільки несподіваними можуть бути смакові комбінації. На основі найпростішої механіки взаємодії смаків ви зможете зрозуміти, чому конкретні вина поєднуються з певними продуктами, а з деякими — ні. Все вкрай просто — 4 різних вина плюс 5 різних смаків. Однак скільки можливих комбінацій!

Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 050 355 47 54

350 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

350грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!