Дегустація
Вино та їжа
![]() Киев 31
Березень ведучий: Олександр Зорін місце проведення: Tasting Room в Good Wine на Мечникова, 9 |
Багатьом із вас відомо, що існує 5 основних смаків, що впливають на рецептори нашого язика: гіркий, кислий, солодкий, солоний, гострий і навіть якийсь шостий смак, який японці називають «умамі». Однак чи замислювалися ви, як ці смаки взаємодіють у різних комбінаціях і, до того ж, у поєднанні з вином? Запрошуємо вас відвідати дегустацію «Вино та їжа», яку вже вдруге проведе для вас Олександр Зорін. У теорії і, що більш важливо, на практиці він покаже вам наскільки несподіваними можуть бути смакові комбінації. На основі найпростішої механіки взаємодії смаків ви зможете зрозуміти, чому конкретні вина поєднуються з певними продуктами, а з деякими — ні. Все вкрай просто — 4 різних вина плюс 5 різних смаків. Однак скільки можливих комбінацій! Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 050 355 47 54 |
350 грн |