Дегустація

Узбецький плов

Киев

17

Травень
2015 Неділя
13:00

ведучий: Айказ Бадалян

місце проведення: Відкритий майданчик поруч з магазином Good Wine

Плов! Ми впевнені, що багато хто з вас вже абсолютно точно знає, як вибирати м’ясо, де взяти правильну зіру, який використовувати рис.

Та чи виходить у вас справжній узбецький плов? Наприклад, такий, як готують у ресторані «Караван»?

Якщо не впевнені, ласкаво просимо на наш майстер-клас під керівництвом Айказа Бадаляна.

Асистуватимуть Айку 2повари з Узбекистану.

Готуємо плов, салат ачучук, п’ємо узбецький чай і смачне вино.

Увага: вперше майстер-клас проходитиме на відкритому майданчику на території Good Wine.

Квитки запитуйте у касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.

700 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

700грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!