Дегустація
Узбецький плов
![]() Киев 17
Травень ведучий: Айказ Бадалян місце проведення: Відкритий майданчик поруч з магазином Good Wine |
Плов! Ми впевнені, що багато хто з вас вже абсолютно точно знає, як вибирати м’ясо, де взяти правильну зіру, який використовувати рис. Та чи виходить у вас справжній узбецький плов? Наприклад, такий, як готують у ресторані «Караван»? Якщо не впевнені, ласкаво просимо на наш майстер-клас під керівництвом Айказа Бадаляна. Асистуватимуть Айку 2повари з Узбекистану. Готуємо плов, салат ачучук, п’ємо узбецький чай і смачне вино. Увага: вперше майстер-клас проходитиме на відкритому майданчику на території Good Wine. Квитки запитуйте у касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50. |
700 грн |