Дегустація

Пармезан, Шеф та Маргарита Монтанарі (вечеря)

Киев

20

Травень
2016 П'ятниця
19:00

ведучий: Margherita Montanari, Luca Palmia

місце проведення: Good Wine на Мечникова, 9

Продовжуємо нашу добру традицію збиратися за вечерею щоп’ятниці у компанії особливих гостей.


До нас завітають Маргарита Монтанарі (Margherita Montanari) - донька сироварів та засновників італійської компанії Montanari & Gruzza та шеф Luca Palmia, який за тривалі роки дружби із сім’єю Монтанарі став відомим на весь регіон Емілія-Романья своїми простими, але поруч з тим – неймовірно смачними стравами.

20 травня, у п’ятницю, ми будемо готувати 4 страви:


- Flan з Parmigiano Reggiano, спаржею та хрустким беконом.


- Різотто у сирній голові Parmigiano Reggiano із молока Бурої корови та бальзамічним кремом.


- Tortelli di Erbette із пармезаном, рікоттою та травами.


- Десерт Salame di Cioccolato із гарячим Zabaione.

Певна річ, ми потурбувалися про атмосферу вечора та дібрали вина, які ідеально підкреслять кожну страву.

Вартість квитка: 900 грн.
Квитки можна придбати на касах Good Wine.
З усіх питань телефонуйте: 063 760 50 30.

900 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

900грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!