Дегустація

Вино і море. Курс про морепродукти

16

Жовтень
2018 Вівторок
19:00

ведучий: Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

місце проведення: Tasting Room

Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.

Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці –хлюпаються у світовому океаніІ є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів.

Вони працюють уGood Wine та в жовтнi розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок.

Wine School запускає вже другий курс про морепродукти.Лекції проходитимуть 16, 18, 20 і 22 жовтня.

За ці дні:

–наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні

– шеф 101Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів

– викладачіWine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином.

Всі заняття проходять вTasting Room, на другому поверсі ресторанаLucky.

Контактний телефон: 095 276 11 41

9 900 грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!