Дегустація
Вино і море. Курс про морепродукти
![]() 16
Жовтень ведучий: Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов місце проведення: Tasting Room |
Є хлопці, що цілий рік проводять на морі. Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці –хлюпаються у світовому океаніІ є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. Вони працюють уGood Wine та в жовтнi розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок. Wine School запускає вже другий курс про морепродукти.Лекції проходитимуть 16, 18, 20 і 22 жовтня. За ці дні: –наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні – шеф 101Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів – викладачіWine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином. Всі заняття проходять вTasting Room, на другому поверсі ресторанаLucky. Контактний телефон: 095 276 11 41 |
9 900 грн |